életjel

kérdés / kérés
reklámok küldése
feel free to send your ads here: str.gmail

választék

celeb (28) chica (70) én (13) filmes (28) gerilla (66) háló (11) hang (21) hepinesz (25) honi (7) inspiráció (55) jogok (27) könyv (13) közhaszon (50) manipuláció (10) messze (41) mozgó (83) működik (14) művész (16) news (23) rajz (61) régi (12) street (77) szájonát (86) szolgáltat (69) szőrös (52) tárgyak (111) testügyek (74) történés (23) tudás (26) üzenet (19) vérhalálszenvedés (66) visel (57)

cc

Creative Commons Licenc

pusztítás és maradványok

2007.02.01. 14:16 str

három destruktív kampány következik, sorban Duro Locks Szingapúrból, JK Tyre Indiából, és Ocedar Wax Franciaországból, mindhárom komoly pusztítást feltételez, a termék pedig kitart. ez a tulajdonság zárak esetében alapvető követelmény, abroncs esetében a tartósságra utal - vagy arra, hogy sosem tudunk majd vele elindulni, hiába szerzünk felé egy járművet.




a hurrikános verzió potenciális vitatémát képezhet, tekintve a feldolgozott témát és az ehhez kapcsolódó szenvedés és emberi áldozatok mértékét - de ezek tények, amikkel egyrészt szembe kell néznünk (tényleg kezdek polblogba átmenni, segítsetek!), másrészt kegyeletsértésről nem nagyon beszélhetünk.



a fa védelmét kellőképpen szemlélteti ez az ad - nem tudom, melyik készült hamarabb, de az alapötlet feltűnően hasonlít az előzőre:



[ adsoftheworld ]

zár //
Agency: Saatchi & Saatchi, Singapore
Creative Director: Andy Greenaway
Art director: Stuart Harricks
Copywriter: Kelly Putter
Photography: Adrian@Shutterbug

tyre //
Agency: Everest Brand Solutions, Mumbai, India
Creative Director: Makarand patil, Vijay lalwani
Art director: Gautam Wadher
Copywriter: Gautam Wadher
Illustrator: Pravin Patil, Gautam Wadher

wax //
Agency: JWT, Paris, France
Creative team: Xavier Beauregard, Yann-Gael Cobigo
Photographer: Vincent Dixon
Retouching: Kilato

Szólj hozzá!

Címkék: mozgó vérhalálszenvedés tárgyak

A bejegyzés trackback címe:

https://napiadag.blog.hu/api/trackback/id/tr7932753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása