életjel

kérdés / kérés
reklámok küldése
feel free to send your ads here: str.gmail

választék

celeb (28) chica (70) én (13) filmes (28) gerilla (66) háló (11) hang (21) hepinesz (25) honi (7) inspiráció (55) jogok (27) könyv (13) közhaszon (50) manipuláció (10) messze (41) mozgó (83) működik (14) művész (16) news (23) rajz (61) régi (12) street (77) szájonát (86) szolgáltat (69) szőrös (52) tárgyak (111) testügyek (74) történés (23) tudás (26) üzenet (19) vérhalálszenvedés (66) visel (57)

cc

Creative Commons Licenc

a napi adag - jogok, nők, halál

2007.09.24. 15:58 str

csak így ömlesztve a hétvégi termésből - az idő sajnos nem nagy barátom manapság, határidők, esszék, és az a dilemma, hogy hogyan utazzak el szombaton spanyolországba úgy, hogy semmilyen érvényes okmánnyal nem rendelkezem. ha van ötletetek, szóljatok.
a lényegnél maradva, mára jutott egy adag véres-freedom fighteres, egy halálozós és egy löketnyi vetkőzös jelenet, kezdjük az előbbivel. úgy tűnik kína nem fogja megúszni, hogy az olimpiáig hátralévő 9-10 hónapban ne kapjanak legalább heti egy úgy lesz ott olimpia hogy sárba tiporják az emberi jogokat, meg egyébként is, sátán kampányt az arcukba, úgy kell nekik. figyelemreméltó (nem.) a kreativitás, itt bilincsek helyett szögesdrót az ötkarika, tutira nem szúrok ide többet ebből az eresztésből, elég volt.



[ sportlövész drótos ]

új zélandon sem gondolkoznak sokat, tessék szembesülni a halálozási rátákkal, ennyien haltak meg azért a környéken, mert rossz helyen mentek át az úton/sínen/stb. barátságos.

innen már csak kellemesebb lesz, tele naked celebbel, gondolom ez kell a népnek (ez kell?) - Gisele Bündchen nem is olyan régen szandálban, majdnem meztelenül pózolt egy semmilyen háttér előtt. most Gisele Bündchen szandálban, majdnem meztelenül pózol egy üres háttér előtt. természetesen ugyanaz az agency hozta össze, emelem kalapom.
alicia silverstone pedig úgy döntött, hogy a hároméves fogyókúrája eredményt szeretné megmutatni, nézzétek, nem eszek húst, fekve pedig nem is tűnnek ereszkedettnek a melleim. nagyon peta, köszi (ilyen se lesz többet, ígérem).


[ szandálos szandálos ]



[ szexinnézős ]

így visszaolvasva kicsit zaklatott lett a poszt, őszintén szólva nem sok hűazannyát reklámmal találkoztam az utóbbi időben (az utolsó talán a Kawasakis volt), lehet hogy eszközölök egy vérfrissítést valahogy, valamerre.

3 komment

Címkék: szőrös celeb jogok chica testügyek visel közhaszon messze manipuláció

A bejegyzés trackback címe:

https://napiadag.blog.hu/api/trackback/id/tr35175635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

agocsadam · http://ujrend.blog.hu 2007.09.24. 23:59:43

szerintem kozponti okmanyiroda (bp, xiii, visegradi u 110) tud segiteni gyorsitott eljaras segitsegevel. ha ez nem, akkor kozvetlenul az ÖTM (regi Belügyminiszterium) a lanchiddal szemben. fel kell hivni es megmondjak, hogy hogy tudjak 2 nap alatt kiallitani a barmilyen doksidat (draga, de megeri, ha nagyon kell - spanyolhonba mar eleg a szemelyi)

str 2007.09.25. 12:04:35

köszi. olvastam olyat, hogy ideiglenes személyi ilyen szempontból teljesen egyenértékű a simával, szóval arra hajtok.

leon, a proli 2007.09.28. 07:35:16

"eszem". nem pedig "eszek".

bocs.
süti beállítások módosítása