életjel

kérdés / kérés
reklámok küldése
feel free to send your ads here: str.gmail

választék

celeb (28) chica (70) én (13) filmes (28) gerilla (66) háló (11) hang (21) hepinesz (25) honi (7) inspiráció (55) jogok (27) könyv (13) közhaszon (50) manipuláció (10) messze (41) mozgó (83) működik (14) művész (16) news (23) rajz (61) régi (12) street (77) szájonát (86) szolgáltat (69) szőrös (52) tárgyak (111) testügyek (74) történés (23) tudás (26) üzenet (19) vérhalálszenvedés (66) visel (57)

cc

Creative Commons Licenc

még több gerilla és a női fenék hatalma

2007.04.02. 14:09 str

a reggeli gerilla-ambient hármas ígéretből még egyet sem teljesítettem, és bár így ez a bejegyzés esélyes lesz a napiadag vertikálisan leghosszabb posztja címre, íme az összes, együtt:



kezdjük iparilag, nagyteljesítményű achilles villástargonca. különösebb kommentárt nem igényel - eredeti ötlet, szerintem egy igazi targoncával erőteljesebb lett volna, de rendben van.



itt már egyes olvasóknál emelkedő pulzusszámot figyelhetünk meg, egyiptomi borbélyoknak osztották szét ezeket a kendőket, lecserélve az eddigi lehullóhaj-ellenes textileket. a koncepció jól látható az első képen, Rashidi hajvágás közben tanulmányozhatja, milyen is lehetne az izomzata, ha a Gold's Gymbe járna.
a cég logója természetesen inverzen van rásütve a lepedőre, a kijáratnál pedig cégkártyát kapnak az érdeklődők - több infoért katt a képre.



a mai nap feltételezhetően legkedveltebb gerillaakciója, még a blog szerzője is ezért lelkesedik a legjobban, de nem hánytorgatom fel megint a sex sells témát - érdekelne egy-két tanulmány, mindenesetre.
egy kijevi fotós kiállításon vetette be a Kodak ezt a tagadhatatlanul hatásos trükköt, ami alapvetően nem áll messze a kandikamerás módszerektől, mégis ilyen környezetben ötletesnek mondható. a kiindulópont az lehet, hogy ilyen helyzetben a férfi látogatók nagy része a gépe után nyúl(na), ez az inger pedig a fehérneműn felbukkanó logóval összekapcsolva szépen beleégődik az agyba, az egész fél-átverés pedig jó sztorialapot szolgáltat a word-of-mouth hatás megalapozására.

kapcsolódó:
upskirt
lavazza és a nők

forklift:
Advertising Agency : Creativejuice\G1, Bangkok, Thailand
Creative Directors: Thirasak Tanapatanakul, Denko Thatchaichawalit
Art Directors: Vinij Auraroonchai, Nares Limapornvanich
Copywriter: Chaidan Tiamsai
Photographers: Anuchai Srijarunputong, Nok Pipattungkul


gyúrós:
Advertising Agency: JWT, Cairo, Egypt
Creative Director: Fady Chamaa
Art Director: Bassem Sabry
Copywriter: Hamdy Naguib
Photographer: Bassem Sabry
Released: June 2006
[ adsoftheworld ]

kodak:
[ ibelieveinad ]

3 komment

Címkék: szőrös szolgáltat hepinesz gerilla chica testügyek tárgyak visel közhaszon messze történés manipuláció működik ilyenlábakatrégláttamhogyőszintelegyek

A bejegyzés trackback címe:

https://napiadag.blog.hu/api/trackback/id/tr7853626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bakfitty · http://ismerosvalahonnan.blog.hu 2007.04.02. 14:49:39

basszus, ez egy élő leányzó? azt hittem bábu!

str 2007.04.02. 15:05:07

az sem lenne rossz...bár élőben azért nemmindegy. sokat kellett volna állítgatniuk : )

bakfitty · http://ismerosvalahonnan.blog.hu 2007.04.02. 20:51:54

megnyerted a hónap legjobb tagjét a "ilyenlábakatrégláttamhogyőszintelegyek"-kel. :D

a westendben különben el tudnék képzelni egy ilyen bábut, de 2 nap múlva lelopnák róla a bugyit és a feneke tele lenne 13 éves kölkök tenyérlenyomataival. de akkor is.
süti beállítások módosítása