életjel

kérdés / kérés
reklámok küldése
feel free to send your ads here: str.gmail

választék

celeb (28) chica (70) én (13) filmes (28) gerilla (66) háló (11) hang (21) hepinesz (25) honi (7) inspiráció (55) jogok (27) könyv (13) közhaszon (50) manipuláció (10) messze (41) mozgó (83) működik (14) művész (16) news (23) rajz (61) régi (12) street (77) szájonát (86) szolgáltat (69) szőrös (52) tárgyak (111) testügyek (74) történés (23) tudás (26) üzenet (19) vérhalálszenvedés (66) visel (57)

cc

Creative Commons Licenc

ausztrál adagok #4 - human behaviour

2007.03.30. 11:24 str

a túra során értek meglepetések szép számmal, jóis-rosszis, ahogy az lenni szokott - meglepő volt például, amikor a napi adagban bemutatott reklámok jöttek velem szembe, és köszöntek.
az adelaidei reptéren ott figyelt kate vakító vörösben, sydney egyik főutcáján májkölnájtot láttam kocsikat böngészni, és volt szerencsém számolatlanul kóstolgatni a carlton dryt és társait (jelentem, még mindig a guiness viszi a pálmát sörfronton).


a felirat: 'pad unatkozó férjeknek'
leura egy egyutcás település sydneytől pártucat kilométerre. annyit kell róla tudni, hogy csak bűngazdagok lakják, az egész hely pedig az ebédelő átutatózókból él meg - nyilván jól keverték a kártyákat a lakosok, mert minden kirándulásokat szervező cég itt állomásoztatja az éhező turistákat.
érdemes megfigyelni a pad ellentmondást nem tűrő leláncoltságának szimbolikáját, büntet.


a kettes posztban említettem, hogy az utcai önkifejezés sem mennyiségben, se minőségben nem az igazi, íme egy tipikus példa. egy közkedvelt rádióműsor vendégeit sorolja fel a plakát, a közbeszúrás: 'kibaszott szopás'. konstruktív, kritikus, frappáns.

 

az adelaidei állatkert emberszabású részlegén egy külön ketrecet alakítottak ki az embernek - teljes leírást közölve, előfordulási hely: mindenhol, veszélyeztetett faj, ésatöbbi.
az alapötlet egyszerű: pár évtized, és úgy is ide jutunk..

Szólj hozzá!

Címkék: szőrös street vérhalálszenvedés tárgyak közhaszon messze művész

A bejegyzés trackback címe:

https://napiadag.blog.hu/api/trackback/id/tr6052349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása