életjel

kérdés / kérés
reklámok küldése
feel free to send your ads here: str.gmail

választék

celeb (28) chica (70) én (13) filmes (28) gerilla (66) háló (11) hang (21) hepinesz (25) honi (7) inspiráció (55) jogok (27) könyv (13) közhaszon (50) manipuláció (10) messze (41) mozgó (83) működik (14) művész (16) news (23) rajz (61) régi (12) street (77) szájonát (86) szolgáltat (69) szőrös (52) tárgyak (111) testügyek (74) történés (23) tudás (26) üzenet (19) vérhalálszenvedés (66) visel (57)

cc

Creative Commons Licenc

egy nyelvet nyalva

2007.03.23. 13:46 str

sorra bukkanok a magyar eredetű anyagokra, ezúttal aidsinfo.hu print. talán a mainstream média által is felkapott emo vonalra szerettek volna ráfeküdni, a 'míg a halál el nem választ' copy és a vörösvér-bodymod képi világ is erre utal. éles határvonalak ugyan nincsenek, így sokfelől jövő és sokfele tartó fiatalban okozhat gyönyörűséget ez a kép.
miről is kell tehát meggyőzni az emos, vagy egyéb vérhalálszenvedésrakenrol szubkultúrába tagozódó fiatalokat?
hogy legyen egy partnerük. mindhalálig. mert akkor nem lesznek aidsek. wow. gratulálok.

az értelmezés persze csalóka, inkább egy időben egy partner (copy: 'egy partner = kevesebb veszély) lenne logikusabb, de akkor meg már nem mindegy? a gondolkozás nélkül összevissza kefélés helyett tehát tizennyolc évesen válasszunk társat, és költözzünk össze, gyerek, suzuki, betétes üvegek, fűrészporos tapéta. túlzok, természetesen, de mi lenne, ha már a kommunikáció első lépése során valami normális alternatívát kínálnának?
lehet persze, hogy csak az én tapasztalataim teszik ezt teljesen elképzelhetetlenné (mármint az egy partner húszéves kortól, forevör), de pont a megcélzott pubik fogják körberöhögni ezt a plakátot - én inkább így képzelem el az STD veszélyeinek fiatalok felé történő, figyelemfelkeltő kommunikációját.
a site el van látva anyaggal, de száraz, nem felhasználóbarát, és rém ronda. windows xp theme ablakok, ez komoly? reklámkampányra van pénz, egy feltörekvő webfejlesztő/designerre nincsen?
kezdek átcsapni fröcsögésbe, el is ténfergek a dohányzóba.

[ houtlust ]

Agency: Ogilvy & Mather Budapest
Art/Copy/Creative Director: Dalbir Singh
Photography: Rich Adkin

2 komment

Címkék: vérhalálszenvedés szájonát testügyek közhaszon

A bejegyzés trackback címe:

https://napiadag.blog.hu/api/trackback/id/tr2650041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fanyuvo 2007.03.23. 16:30:35

A csajnak eleg erdekes a nyelve, olyan mint a Jurassic Park 1-ben a terhes dinonak.
Vagy direkt ilyen?

str 2007.03.24. 16:53:18

sercegő zsírban sülő húsra emlékeztet.
nekem sem százas a nyelvem, nem bántom - bár én nem öltögetem plakátokon.
süti beállítások módosítása