életjel

kérdés / kérés
reklámok küldése
feel free to send your ads here: str.gmail

választék

celeb (28) chica (70) én (13) filmes (28) gerilla (66) háló (11) hang (21) hepinesz (25) honi (7) inspiráció (55) jogok (27) könyv (13) közhaszon (50) manipuláció (10) messze (41) mozgó (83) működik (14) művész (16) news (23) rajz (61) régi (12) street (77) szájonát (86) szolgáltat (69) szőrös (52) tárgyak (111) testügyek (74) történés (23) tudás (26) üzenet (19) vérhalálszenvedés (66) visel (57)

cc

Creative Commons Licenc

a menetelő pókertermek

2007.03.19. 15:21 str

szívesen megnéznék egy felmérést arról, hogy a különböző pókersztárok (usa) és focicsapatok (európa) követése és a 'rajongás' ténye milyen mértékben vonja maga után a szóban forgó cégek szolgáltatásainak (kizárólagos?) igénybevételét. tényleg ennyire megéri egy horribilis összegekkel dobálózó szponzori szerződés?

a pókernek, azaz leginkább a hold'emnek több olyan tulajdonsága is van, mely szinte előre garantálta az internet rohamos terjedésével együtt gombamód szaporodó, egymásra bónuszokkal és extra szolgáltatásokkal kontrázó termek sikerét. a potenciális pénzköltők számára könnyen megtanulható, ezen felül pedig elismerten nem a szerencsejátékok közé tartozik - bárki, aki egy-két órát eltölt a tanulmányozásával, egyből megérti, hogy miért - a játékhoz szükséges program pedig könnyen kezelhető, böhöm nagy teljesítményű PC-t sem igényel.

mindezek fényében nem meglepő, hogy akkora bázisa van a játéknak, hogy az USAban szinte minden sztárt egy-egy website támogat, európában pedig közel tucat (!) csapatnak mez- vagy hivatalos szponzora egy pókerterem és fogadóiroda - az angol Premier Leagueben például az Aston Villa, a Blackburn, a Middlesbrough és a Tottenham viseli egy-egy ilyen cég logóját a mezén a 2006/2007es évben. külön figyelemre méltó, hogy bwin (korábban betandwin) a botrányok és névváltoztatás dacára immáron az egész portugál elsőosztály szponzora is, a mellett, hogy az A.C. Milan első számú támogatói.

és hogy hogy jön ez ide? az alábbi FullTiltPoker.com printek kapcsán jutott eszembe, és érdekesnek találom a témát - meddig halad még, vagy egyáltalán megáll-e a játékosok számának és az általuk költött pénz töretlen növekedése? mivel lesz párhuzamba állítható ez a tendencia, és merre fordulnak majd az unatkozó, de 'kalandvágyó' internetezők?


a szereplők: a lapok, Chris 'Jesus' Ferguson, Phil Ivey, Gus Hansen
több info pókervonalon: poker.blog.hu

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: szolgáltat tudás háló

A bejegyzés trackback címe:

https://napiadag.blog.hu/api/trackback/id/tr1348341

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Póker 2007.03.20. 00:16:03

Full Tilt reklámEz most nem a blogoszférában szokásos "nyaljukegymásseggét" udvariassági visszaposzt lesz, a napiADag valóban az egyik kedvenc blogom. Háttérinfónak elég annyi, hogy a csajom (aki amúgy a feleségem is egyben) reklámos, de velem .…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása