életjel

kérdés / kérés
reklámok küldése
feel free to send your ads here: str.gmail

választék

celeb (28) chica (70) én (13) filmes (28) gerilla (66) háló (11) hang (21) hepinesz (25) honi (7) inspiráció (55) jogok (27) könyv (13) közhaszon (50) manipuláció (10) messze (41) mozgó (83) működik (14) művész (16) news (23) rajz (61) régi (12) street (77) szájonát (86) szolgáltat (69) szőrös (52) tárgyak (111) testügyek (74) történés (23) tudás (26) üzenet (19) vérhalálszenvedés (66) visel (57)

cc

Creative Commons Licenc

téglahas és rohadó metró

2007.02.05. 15:52 str

esedékes egy ambient/gerilla/street összeállítás, mostanság kevesebb szerepet kapnak a blogon - ez inkább az alapanyag hiányának tudható be, ha felbukkan egy-egy ötletes dolog, azt rendszerint bemutatom.
kezdetnek két utcai hökkentés, vasalódeszkát még nem vittek ki a betonra, a belgák szerint most eljött ennek is az ideje:

nem vasaló, hanem mosoda (és vasalda) reklám:
amíg ön itt vár, mi már kivasaltuk volna a ruháit.

chileben nem adják alább téglaméretű hasizomkockáknál (go fitness & spa):


indiában egy új göndörítőzselét szerettek volna olcsó, de hatékony eszközekkel bemutatni egy szalon régi és új vendégeinek - a csomag kibontása, és a rögzítés feloldása után a szalag azonnal felpöndörödik:

unalmas, kettes alá. bár közöm nincs a termékhez, lehet, hogy kegyetlen vagyok.

kína, grínpísz akció drasztikus módszerekkel - mutassuk meg, mi is van az aluljáró fala mögött. szimpatikusabb egy fokkal, mintha földdel és réti perjével bekenve megafonba visongatnának, mégis lehangolóan hat. szembesülj a szeméttel.



vasaló //
Agency: LDV United, Antwerp

has //
Agency: FCB, Chile
Creative Director: Victor Mora

bouncy //
Agency: LOWE,Mumbai.
Creative Director: Shriram Iyer,Tasneem Ali
Art Director: Mandar P Wairkar
Copywriter: Mihir Dhairyawan

zöldbéke //
Agency: JWT Shanghai

1 komment

Címkék: szolgáltat gerilla street testügyek tárgyak visel közhaszon

A bejegyzés trackback címe:

https://napiadag.blog.hu/api/trackback/id/tr5433761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LiaTea · http://tavilia.freeblog.hu 2007.02.05. 21:42:55

A vasalós nagyon:-) Bár szerintem nálunk kb. 10 percig lenne kint és aztán valaki eltüntetné a vasalót. Belgiumban életképessebb ez a reklám.
süti beállítások módosítása