életjel

kérdés / kérés
reklámok küldése
feel free to send your ads here: str.gmail

választék

celeb (28) chica (70) én (13) filmes (28) gerilla (66) háló (11) hang (21) hepinesz (25) honi (7) inspiráció (55) jogok (27) könyv (13) közhaszon (50) manipuláció (10) messze (41) mozgó (83) működik (14) művész (16) news (23) rajz (61) régi (12) street (77) szájonát (86) szolgáltat (69) szőrös (52) tárgyak (111) testügyek (74) történés (23) tudás (26) üzenet (19) vérhalálszenvedés (66) visel (57)

cc

Creative Commons Licenc

lejárt adag: fegyver

2007.01.17. 22:14 str

láttam néhány gyilkosságot a képernyőn, nemrég. rendre ambivalens érzések kerülgetnek a fegyverekkel kapcsolatban, a kulcsszavakat tekintve john lennon és wild bill hickok, stanley kubrick és hunter s thompson, mondjuk. a jól bevált kézifegyverek viszik a hátukon a jelenséget reklámföldön, a felhasználásuk itt is ellentmondásos. íme néhány ad a múltból:

anagram könyvesbolt - világokat teremtő szavak


lényegretörő próbálkozás for é széför komjuniti, vicces, hogy a gyerekek mindent a szájukba vesznek, nem?


ilyen egyszerű dél-afrikában fegyvert venni. okos.


a németek gyors hírközlésben gondolkoznak.


maradt még egy izé, a magyar. nincs vele gond, csak nem értem. azt mondják, minden cseppje fáj. meg hogy a legkeserűbb hűsítő. és akkor ez most nekem jó? egyébként maga a termék a Vilmosos verzióval együtt szörnyű volt, okosan tette a zwack, hogy nem erőltette ezt a vonalat. vagy csak a látókörömből estek ki teljesen?

maradnék a pálinkáknál, ha lehet. egy-két klasszikus unicum posztert előások majd, de küldhettek is, örülnék.

Szólj hozzá!

Címkék: mozgó jogok vérhalálszenvedés szájonát közhaszon honi

A bejegyzés trackback címe:

https://napiadag.blog.hu/api/trackback/id/tr129215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása