életjel

kérdés / kérés
reklámok küldése
feel free to send your ads here: str.gmail

választék

celeb (28) chica (70) én (13) filmes (28) gerilla (66) háló (11) hang (21) hepinesz (25) honi (7) inspiráció (55) jogok (27) könyv (13) közhaszon (50) manipuláció (10) messze (41) mozgó (83) működik (14) művész (16) news (23) rajz (61) régi (12) street (77) szájonát (86) szolgáltat (69) szőrös (52) tárgyak (111) testügyek (74) történés (23) tudás (26) üzenet (19) vérhalálszenvedés (66) visel (57)

cc

Creative Commons Licenc

naiv kis pubik vs. gyermeki ártatlanság

2006.12.18. 11:13 str

két igen húzós, gyerekekkel kapcsolatos ad - szexuális zaklatás, és utcai balesetek. az elsőt tekintve, nem igazán értem, miért kell egy bababoltban ezzel traktálni a vásárlókat. ha anyunak szól az üzenet, még elmenne a dolog - ez esetben olyan helyen lehetne, ahol a gyerekek nem látják (vagy elég lenne a szöveget máshova helyezni), de még így is veri a lécet szerintem.
"anya, én ez a nagy hasú babát kérem!"
"nem lehet kislányom, ez a pedofilok miatt van itt". kösz.

a második különösen kemény, mondhatni húsbamaró - erre még visszatérünk ma - itt is az jutott eszembe, hogy a gyerek látja meg először, mikor apu felveszi a suli után. mi jöhet le neki ebből? mit gondolhat? lehetne ő is. az addig rendben van, hogy fel kell készítened a gyermekeidet 'a kegyetlen világra', de ne jussunk már el oda, hogy egy játékboltban egy világító mikulás azt kiabálja a bejáratnál, hogy "A TÉLAPÓ NEM LÉTEZIK!".
lehet, hogy egy lapon emelegetni a két dolgot nem tűnik jogosnak, de nekem ez ugrott be először. ráérnek később megtudni, hogy Santa nem létezik - persze ha élnek még, és nem állapotosak. csak pozitívan.

1 komment

Címkék: gerilla street vérhalálszenvedés közhaszon

A bejegyzés trackback címe:

https://napiadag.blog.hu/api/trackback/id/tr7523102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

phnb 2006.12.18. 12:25:40

a babás cucc amellett, hogy kreatív, szerintem kilométeres tapló ízléstelenség a gyerekekkel és szülőkkel szemben, ha ez _tényleg_ egy gyerekek számára nyitva álló, valódi boltban van, de ezt kötve hiszem (ill. szeretném hinni).

a rossz dolgok ellen való küzdelem fasisztoid jellegű valamibe hajlásának jó kis példája ez.
süti beállítások módosítása