életjel

kérdés / kérés
reklámok küldése
feel free to send your ads here: str.gmail

választék

celeb (28) chica (70) én (13) filmes (28) gerilla (66) háló (11) hang (21) hepinesz (25) honi (7) inspiráció (55) jogok (27) könyv (13) közhaszon (50) manipuláció (10) messze (41) mozgó (83) működik (14) művész (16) news (23) rajz (61) régi (12) street (77) szájonát (86) szolgáltat (69) szőrös (52) tárgyak (111) testügyek (74) történés (23) tudás (26) üzenet (19) vérhalálszenvedés (66) visel (57)

cc

Creative Commons Licenc

tudsz angolul, vagy meghalsz

2007.04.20. 14:58 str

az alábbi adok nem a blog enyhén anglomán beütésének hitelesítése végett kerülnek megjelenésre, inkább mert nekem tetszenek, íme:



a Center of Language Studies jelmondata itt: 'english for life', ami két vonalon közelíthető meg, egyrészt 'angol, egész életre', másrészt 'angol a túlélésért', ebben az esetben mindkettő. ha nem tudod elolvasni a veszélyre figyelmeztető feliratot, könnyen egy aknamező vagy egy gázrobbanás közepén találhatod magad.


senki sem gondolhatja komolyan, hogy ezen fog múlni a túlélésünk, de mint a mellékelt ábrák is mutatják, sosem lehet tudni...hozzáteszem, a nagyrészt mindenhol ismert, általános, sőt, a képeken is szereplő piktogramokat pont ennek kiküszöbölésére találták ki.
betonhülye ember pedig hiába tanul angolul, más nyelven sem lesz életképesebb, sőt.

kapcsolódó:
külföldi

Advertising Agency: Leo Burnett, Brazil
Creative Director: Ruy Lindenberg
Art Director: Benjamin Yung Jr
Copywriter: João Caetano Brasil
Photographer: Rafael Define

[ aotw ]

Szólj hozzá!

Címkék: szolgáltat vérhalálszenvedés tárgyak tudás

A bejegyzés trackback címe:

https://napiadag.blog.hu/api/trackback/id/tr6761206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása