életjel

kérdés / kérés
reklámok küldése
feel free to send your ads here: str.gmail

választék

celeb (28) chica (70) én (13) filmes (28) gerilla (66) háló (11) hang (21) hepinesz (25) honi (7) inspiráció (55) jogok (27) könyv (13) közhaszon (50) manipuláció (10) messze (41) mozgó (83) működik (14) művész (16) news (23) rajz (61) régi (12) street (77) szájonát (86) szolgáltat (69) szőrös (52) tárgyak (111) testügyek (74) történés (23) tudás (26) üzenet (19) vérhalálszenvedés (66) visel (57)

cc

Creative Commons Licenc

egy autónyi borospince

2007.04.12. 15:39 str

szeretem az olyan alkotásokat, köztük persze a reklámokat is, melyek a nézőpontokkal foglalkoznak, vagy azokat felhasználva értékel(tet)nek újra egy témát, idéznek elő egy addig nem várt meglátást. ugyanígy a meglepő váltások, kontrasztos ellentétek ütköztetése is be szokott jönni - ezt ugye filmen sokkal könnyebb megjeleníteni, hiszen ott a vágás eszköze is rendelkezésre áll.
mindezek összessége domborodik ki a következő Iveco kisteherautó printeken:


'gondolkodjon nagyban! daily 49,12 szállító - az ön üzletére szabva készült'


az ötlet nem egyedi, de így is hatalmas, és nyoma sincs a 'hogy van ez összefotosoppolva' érzésnek a megvalósítást figyelve, hihető és lenyűgöző a váltás. szépen lassan halad a blog az első fél éves életszakaszának vége felé, elgondolkoztam egy 'eddig mi tetszett a legjobban' válogatáson, ha lesz belőle valami, ez biztosan helyet kap majd.

Advertising Agency: Borghierh/Lowe, São Paulo, Brazil
Creative Director: José Henrique Borghi, Erh Ray e Edgard Gianesi
Art Director: Lucas Jatobá
Copywriter: Vinicius Miike e Maurício Meirelles
Photographer: Ateliê de Imagem, Eduardo Colesi e Lucas Jatobá

[ adsoftheworld ]

Szólj hozzá!

Címkék: mozgó szolgáltat tárgyak inspiráció tér

A bejegyzés trackback címe:

https://napiadag.blog.hu/api/trackback/id/tr8357697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása