életjel

kérdés / kérés
reklámok küldése
feel free to send your ads here: str.gmail

választék

celeb (28) chica (70) én (13) filmes (28) gerilla (66) háló (11) hang (21) hepinesz (25) honi (7) inspiráció (55) jogok (27) könyv (13) közhaszon (50) manipuláció (10) messze (41) mozgó (83) működik (14) művész (16) news (23) rajz (61) régi (12) street (77) szájonát (86) szolgáltat (69) szőrös (52) tárgyak (111) testügyek (74) történés (23) tudás (26) üzenet (19) vérhalálszenvedés (66) visel (57)

cc

Creative Commons Licenc

chica y cerveza

2007.03.20. 13:11 str

nem bonyolítom túl az ebéd utáni poszt megszületését, a kellemes, kvaterkázós cigi már egy hamutállal ölelkezik, igazából egy jó sör kellene még a teljes lelki békéhez - ha ezt esetleg egy random szép hátú jány csappantaná ide az étkezési utalvány és a jelenléti ív közé, nagyon rendben indulna a délután. mindezt túl sanszosnak nem érzem, így kénytelen vagyok előrántani a St. Pauli sör reklámját, ami a kettőt okosan és ízletesen kombinálja.


mondhatnánk sex sells, és vége is a történetnek, de mint arra a twentyfour blog egy hozzászólója rávilágított, Hamburg St. Pauli negyede országszerte a piroslámpás házak és a legális prostitúció központjaként hírhedt, így 'mélyebben' is értelmezhetjük a látottakat.



túl nagy vizuális élményt, mármint csajfronton, mindenesetre nem okoznak a printek, így a hivatalos, hús vér St. Pauli Girl megtekintését is ajánlom. adatlapjáról többek között kiderül, hogy a hölgy szakképzett tűzoltó és fokozottan veszélyes anyagok kezelésére is ki van képezve - ez mindenképpen figyelemre méltó.
bónuszként egy metrós sörösdoboz-gerilla, egy kicsit erőltetett (mégis hányan fognak pont a doboznál megkapaszkodni?), de ötletes megoldás:

Szólj hozzá!

Címkék: rajz mozgó gerilla chica szájonát

A bejegyzés trackback címe:

https://napiadag.blog.hu/api/trackback/id/tr5748719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása