életjel

kérdés / kérés
reklámok küldése
feel free to send your ads here: str.gmail

választék

celeb (28) chica (70) én (13) filmes (28) gerilla (66) háló (11) hang (21) hepinesz (25) honi (7) inspiráció (55) jogok (27) könyv (13) közhaszon (50) manipuláció (10) messze (41) mozgó (83) működik (14) művész (16) news (23) rajz (61) régi (12) street (77) szájonát (86) szolgáltat (69) szőrös (52) tárgyak (111) testügyek (74) történés (23) tudás (26) üzenet (19) vérhalálszenvedés (66) visel (57)

cc

Creative Commons Licenc

sejksors

2007.02.15. 12:33 str

mekkora jóság is lehetett a nyolcvanas években olajmágnásnak lenni, élni a dallasi álmot - jockeyewingi dörzsölt rosszfiú, báránylelkű bobisrác vagy jófej lovászparaszt raykrebbs, egyrement, mindenki kiválaszthatta a követendő utat. mondhatjuk, a felnövekvő generáció kis tudatlanjai még olykor-olykor szerettek is volna az olajbiznisz megbecsült szereplői lenni, menő szakma volt, azám.

ma pedig? persze, aki ott, és úgy van benne a dolgok a sűrűjében, arra ma is ez a sors várhat, nem ellenkezik, inkább választ magának egy szimpatikus republikánus aspiránst, akit pénzelhet, és a közösség megbecsült tagjává váltja magát némi ropogós dollárral és örökre szóló benzinkuponokkal, de az olaj mára a vér, a vér a háború, és irak, és szenvedés. kutak benzinpisztolyai csendesen mormolók fejéhez tartva, rossz helyre születtél öcsi, bocs.
ma már nem lenne senki jockey, apád nem lesz jock, és nem teniszeznek a hormonok, ha lucy betoppan. kinek lenne mersze ma leforgatni a dallast? az eredeti sorozat utolsó szezonja körülbelül az öböl-háborúval egyszerre ért véget. merő véletlen, de érdekes egybeesés.
de mire fel ez a különösen hosszú felvezetés? a Toyota hibridje miatt:

szegény sejkek.

Agency: Saatchi & Saatchi, Warsaw, Poland
Creative Director: Jason Romeyko
Art directors: Johan H. Ohlson, Ewa Cieniak
Copywriter: Jacek Praszalek
Photographer: Adam Wlazly

Szólj hozzá!

Címkék: filmes mozgó street vérhalálszenvedés tárgyak közhaszon

A bejegyzés trackback címe:

https://napiadag.blog.hu/api/trackback/id/tr2036787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása