életjel

kérdés / kérés
reklámok küldése
feel free to send your ads here: str.gmail

választék

celeb (28) chica (70) én (13) filmes (28) gerilla (66) háló (11) hang (21) hepinesz (25) honi (7) inspiráció (55) jogok (27) könyv (13) közhaszon (50) manipuláció (10) messze (41) mozgó (83) működik (14) művész (16) news (23) rajz (61) régi (12) street (77) szájonát (86) szolgáltat (69) szőrös (52) tárgyak (111) testügyek (74) történés (23) tudás (26) üzenet (19) vérhalálszenvedés (66) visel (57)

cc

Creative Commons Licenc

pen & paper

2006.11.20. 14:51 str

vegyünk egy feltörekvő, huszas éveiben lévő grafikust, verjünk a körmére kétszer vonalzóval, és ültessük be egy történelemórára. legszebb be nem töltött füzeteim emlékét hordozza ez a két ad:


a snickerst még fel tudom dolgozni valahogy, ha magyar szemmel nézem, ösztönözzük a kis pubikat zsebpénzük elköltésére a 'sulibüfében', de a Suzuki? talán az örök kiszámíthatlanság, vagy az 'Isten útjai kifürkészhetetlenek' [haha] érzést keresték itt (way of life - jesus christ! ezt elteszem későbbre), de a tálalás nekem akkor is idegen. bár én nem is könyörögtem saját kocsiért tizenhét évesen, talán itt a megfejtés.
hozzáteszem, ennek ellenére itthon egy ilyen suzuki reklámot felállva megtapsolnék, de a "mi autónk" pozicionálás ettől nagyon messze van. hiába próbálkoznak egy ideje feljebb tolni a mércét, autóvásárlás tekintetében szűkös pénztárcával rendelkező átlagfogyasztók befogadóképességét mérlegelve egyszerűen nem éri meg finanszírozni egy ilyen megközelítésű kampányt (a nemzetközi kooperációról, kidolgozott anyagok átvételéről nem is beszélek inkább). a suzuki pedig ígyis, úgyis is az 'ő autójuk' marad egy jó darabig.
amint a tizenéves, frissjogsis gyermeketeknek/rokonotoknak suzuki lesz az álomautója, szóljatok.

Szólj hozzá!

Címkék: rajz mozgó szájonát

A bejegyzés trackback címe:

https://napiadag.blog.hu/api/trackback/id/tr1118081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása