életjel

kérdés / kérés
reklámok küldése
feel free to send your ads here: str.gmail

választék

celeb (28) chica (70) én (13) filmes (28) gerilla (66) háló (11) hang (21) hepinesz (25) honi (7) inspiráció (55) jogok (27) könyv (13) közhaszon (50) manipuláció (10) messze (41) mozgó (83) működik (14) művész (16) news (23) rajz (61) régi (12) street (77) szájonát (86) szolgáltat (69) szőrös (52) tárgyak (111) testügyek (74) történés (23) tudás (26) üzenet (19) vérhalálszenvedés (66) visel (57)

cc

Creative Commons Licenc

helyzetelemzés

2006.11.20. 21:16 str

nem célom a magyar reklámok csípőből történő leszólása, de attól félek, a legtöbb postomban valamilyen formában fel fog bukkanni a téma - remélem, pozitív példákat is tudok majd hozni.
egy ilyen bevezető után szerintem egyértelmű, hogy itt az elrettentő kalapból fogok egyet előrántani.




















a színvilág, felhasznált betűtípus, és a kulcsszavak alapján a legtöbben ráismerhetnek a közelmúltban gőzerővel nyomuló áramszolgáltató kampányára. ez a darab a cég arculatát meghatározó, nagy tömegeknek készülő, és minden komolyabb ötletet nélkülöző (röviden: szar) reklámok kategóriájába sorolható. boldog párocska, korán reggel kicsattannak az energiától (már a reggeli kávé előtt!), kell ennél több az azonosuláshoz?
miután megnéztük közelebbről, felmerülhet egy sor új kérdés:
Mennyire becsülhetjük azon háztártások számát, ahol Andriy Shevchenko lepi meg a kisfeleséget kávéfőzés közben? Jó, ez megfigyelésnek gyenge, poénnak pedig szánalmas, de ha nem az említett focista szerepel a képen, akkor hol a férj? Mert az itt látható úriemberen nincsen jeggyűrű. Persze, hagyhatta a fürdőszobában is, de az én élénk fantáziám inkább egy "bocs, nálunk nincs áram, bejöhetek táncolni a konyhátokba, aztán lesz ami lesz?" igencsak gyenge csajozós szöveggel megtámogatott jelenetet vizionál. Az ifiasszonynak pedig nem sok dolga akad, csak felszerelkezni egy nehéz, fémből készült tárggyal, arra az esetre, ha rosszul sülne el a dolog.
Ezek után a fenti print üzenete összedolgozható:
Ha a férjed végre eltűnt otthonról, kérd el anyádtól a kotyogós kávéfőzőt, hátha átjön a szomszéd focista egy kis energiacserére.
Ez már kérem személyre szabott reklám, a legalattomosabb fajtából.

Szólj hozzá!

Címkék: szolgáltat hepinesz honi

A bejegyzés trackback címe:

https://napiadag.blog.hu/api/trackback/id/tr4418130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása