életjel

kérdés / kérés
reklámok küldése
feel free to send your ads here: str.gmail

választék

celeb (28) chica (70) én (13) filmes (28) gerilla (66) háló (11) hang (21) hepinesz (25) honi (7) inspiráció (55) jogok (27) könyv (13) közhaszon (50) manipuláció (10) messze (41) mozgó (83) működik (14) művész (16) news (23) rajz (61) régi (12) street (77) szájonát (86) szolgáltat (69) szőrös (52) tárgyak (111) testügyek (74) történés (23) tudás (26) üzenet (19) vérhalálszenvedés (66) visel (57)

cc

Creative Commons Licenc

támad az utca #1

2007.01.12. 14:12 str

egy három részes street-guerilla-ambient-stb. összeállítás maradt így hét végére, az elmúlt hetek terméséből válogatva. általában nem szoktam feltüntetni, hogy honnan nyúlom az anyagokat, mert túl gyorsan szedek össze túl sokat ahhoz, hogy nyoma maradjon, de ez mind az AdsoftheWorldről került hozzám. kösz érte (úgysem tudnak magyarul).

elsőként egy freedom of speech kardoskodás, a lengyel Amnesty ragaszt le fehérorosz szájakat, hogy rámutasson, mennyire nincs ez így jól.


kalkuttában egészen más jellegű problémákkal küszködnek. a kedves népnek ugyanis nem szólt senki, hogy nem illik az utcán vizelni, és mindent beborít a szenny, ami több értelmezés szerint is elfogadhatatlan.


a buszra váró svédek pedig azzal nincsenek tisztában, hogy öt óra alatt egy másik világban találhatják magukat, ahol nem fagy be a seggük, és a rövid nappalok miatt nincsenek rákényszerítve az alkoholizmusra (a koktélokat most tegyük félre). kanári szigetek, a fejük felett.

a többi nemsokára, maradjatok hangolva.

Szólj hozzá!

Címkék: mozgó szolgáltat jogok gerilla street testügyek közhaszon messze

A bejegyzés trackback címe:

https://napiadag.blog.hu/api/trackback/id/tr6128009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása