életjel

kérdés / kérés
reklámok küldése
feel free to send your ads here: str.gmail

választék

celeb (28) chica (70) én (13) filmes (28) gerilla (66) háló (11) hang (21) hepinesz (25) honi (7) inspiráció (55) jogok (27) könyv (13) közhaszon (50) manipuláció (10) messze (41) mozgó (83) működik (14) művész (16) news (23) rajz (61) régi (12) street (77) szájonát (86) szolgáltat (69) szőrös (52) tárgyak (111) testügyek (74) történés (23) tudás (26) üzenet (19) vérhalálszenvedés (66) visel (57)

cc

Creative Commons Licenc

buherált időugrás

2007.04.17. 15:41 str

jól ismert TV shopos, bugyutareklámos és 'vedd meg, mert ez jó lesz neked' újsághirdetéses módszer az előtte/utána képsorok alkalmazása, felbukkannak az emberölésre képes fénymennyiséget visszaverő fogak, nyolc lovat megtartó vádli ésatöbbi.
az alábbi két reklám ezeket veszi alapul, és csavarja meg őket, az első - da luigi olasz étterem adjában - egyszerűen megcserélik a fogyókúrás termékek szemvérzésig ismételt kliséjét:



itt jóllakik, signora, nem kell problémázni. azt kell mondjam, meglepő, de egy enni szerető és erről lemondani nem akaró (esetleg anti-wellness) rétegnek egészen biztosan működik a dolog - szerintem jó.
a hinds öregedés elleni krém nem a képpel (ráncos - kisimult) variál, hanem a szöveget módosítja: előtte / előtte. azaz: ez még semmi. be lehet kötni az eredeti ötlet hiányába, de nekem az 'építsünk szarból várat' megközelítés, a régi, leharcolt, sokszor gúnyolt módszer okos kifordítása pozitívan csapódik le.



kapcsolódó:
arcvágás
archarc

hinds:
Agency: Grey, Argentina, Buenos Aires
Creative Directors: Pablo Gil, Sebastian Garin
Copywriter: Juan Faerman
Art Directors: Cecilia Ognio, Rodrigo Pelaez

[ 24 ]
[ adsoftheworld ]

Szólj hozzá!

Címkék: szolgáltat hepinesz chica szájonát testügyek

A bejegyzés trackback címe:

https://napiadag.blog.hu/api/trackback/id/tr2359784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása