életjel

kérdés / kérés
reklámok küldése
feel free to send your ads here: str.gmail

választék

celeb (28) chica (70) én (13) filmes (28) gerilla (66) háló (11) hang (21) hepinesz (25) honi (7) inspiráció (55) jogok (27) könyv (13) közhaszon (50) manipuláció (10) messze (41) mozgó (83) működik (14) művész (16) news (23) rajz (61) régi (12) street (77) szájonát (86) szolgáltat (69) szőrös (52) tárgyak (111) testügyek (74) történés (23) tudás (26) üzenet (19) vérhalálszenvedés (66) visel (57)

cc

Creative Commons Licenc

mindenen át

2006.11.29. 10:28 str


a felirat szerint "ha Palio Adventure-el hajtanál át ezen, meg sem éreznéd".
eltekinthetünk attól az apróságtól, hogy kevés esélyünk van elvándorolt csempék helyén áthajtani jeepünkkel a sarki közértben (persze sosem lehet tudni), így még jó ötletnek is tűnhet ez a gerillaság. nekem valami hiányzik, ami karakteressé teszi...ott egy lyuk. monstre a kerék, és jó a lengéscsillapító, értem én..de ettől még nem akarok majd Paliót venni, mert nem életszerű az egész. sőt, gyanúsnak tartom, hogy a termék nevére nem is emlékeznék miutána kiléptem a boltból. "valami terepjáró". lehet persze, hogy a dél-amerikai júzerek jobban értelmezik és kapcsolják fejben, és megjegyzik a márkát.
a másik variáció szintén nem nevezhető fajsúlyosnak:

hogy ne legyek adós a magyar változat felvázolásával: mit szólnátok a kátyúkhoz?  leragasztott lapok az úttest szélén / járdán, a sérült útszakaszokkal leginkább felszerelt környékeken. "Budapest. Kátyúk száma: 6851. Nem fontos őket észrevennie", név, illusztráció. esetleg egy ál-kátyú a járdán, mint itt fent. lehet, hogy a dolog fővárosi jellegzetesség, de működhet - tekintve, hogy hatalmas befektetést nem igényelne. aki pedig ritkábban találkozik a problémával, vagy egyáltalán nem (vidéki fogyasztók ésatöbbi), az a reklámmal sem fog. szóljatok, ha felbukkan az ötlet valahol.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napiadag.blog.hu/api/trackback/id/tr119905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása