életjel

kérdés / kérés
reklámok küldése
feel free to send your ads here: str.gmail

választék

celeb (28) chica (70) én (13) filmes (28) gerilla (66) háló (11) hang (21) hepinesz (25) honi (7) inspiráció (55) jogok (27) könyv (13) közhaszon (50) manipuláció (10) messze (41) mozgó (83) működik (14) művész (16) news (23) rajz (61) régi (12) street (77) szájonát (86) szolgáltat (69) szőrös (52) tárgyak (111) testügyek (74) történés (23) tudás (26) üzenet (19) vérhalálszenvedés (66) visel (57)

cc

Creative Commons Licenc

betty a plázában

2007.09.12. 11:35 str

rövid átböngészés után nyugodt szívvel állapítom meg, hogy rengeteg fantáziátlan, defektes és újrahasznosított ötlettel dolgozó ad árasztotta el a világhálót a nyár folyamán - a nagy csalódás ellenére így első nekifutásra is találtam néhány nagyon kasát is, ezekből szemezgetek majd az up-to-date anyagokkal párhuzamosan.

elsőként egy Ugly Betty citylight, Új-Zélandon (is?) a TV2-őn fut, de ott nem akarják vele rontani a plázák tömény tökéletességgel felvakolt összképét - még a végén a vizuálsokk hatására a potenciális massza átmegy alternatív köcsögbe.



komolyra fordítva, az ötlet frappáns, a zacskó pedig arra kényszeríti az arra haladókat, hogy a lényegre (sorozat, időpont, csatorna) vándoroljon a tekintetük. aki pedig nem tudja miről is van szó, nagy eséllyel égni fog a kíváncsiságtól, és megnézi, milyen csúnya is, ha egyáltalán tényleg.

Saatchi & Saatchi, New Zealand

tesztjelleggel az egyszerűbb képkezelés érdekében az indafotón fogom gyűjteni az összes itt megjelenő reklámot - bár a szolgáltatás elsősorban nem ezen céllal indult, láttam erre példát külhoni blogok esetében is más képmegosztókon.
az egy helyen, könnyen áttekinthető módon megtalálható reklámhadsereg gondolata csábító, így az indafoto.hu/napiadag oldalon lesz látható a gyűjtemény. ha lesz időm, régebbi kedvencekkel is kiegészítem a folyamatosan frissülő galériát.
előre a hárombetűs usernév lobby nevében.

Szólj hozzá!

Címkék: tv chica visel

A bejegyzés trackback címe:

https://napiadag.blog.hu/api/trackback/id/tr44163523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása