életjel

kérdés / kérés
reklámok küldése
feel free to send your ads here: str.gmail

választék

celeb (28) chica (70) én (13) filmes (28) gerilla (66) háló (11) hang (21) hepinesz (25) honi (7) inspiráció (55) jogok (27) könyv (13) közhaszon (50) manipuláció (10) messze (41) mozgó (83) működik (14) művész (16) news (23) rajz (61) régi (12) street (77) szájonát (86) szolgáltat (69) szőrös (52) tárgyak (111) testügyek (74) történés (23) tudás (26) üzenet (19) vérhalálszenvedés (66) visel (57)

cc

Creative Commons Licenc

patkányjézus

2007.09.12. 12:51 str

azt, hogy egy mezei patkányírtótól hogy jutottak el az utolsó vacsoráig, ne kérdezzétek, van rá egy százasom, hogy ők sem emlékeznek rá.



Mortein. Minden patkányt elpusztít.

Euro RSCG, Santiago, Chile

8 komment

Címkék: szőrös celeb vérhalálszenvedés szájonát

A bejegyzés trackback címe:

https://napiadag.blog.hu/api/trackback/id/tr18163551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

str 2007.09.12. 13:21:43

evvan. mostanság nem látogatok túl sűrűn blogokat, feedben találtam. ahogy látom igen komoly flamet szított :)

str 2007.09.12. 13:33:51

sőt, ahogy látom, betty is megjelent a másik blogon - egyezik az ízlésünk :)
őszintén, nincs kedvem azt nézni, hogy ott már mi volt, szóval így lesz.

noel · http://noelvagyok.freeblog.hu 2007.09.13. 12:04:48

hogyhogyhogy? hát hogy utoljára zabálnak, mer megdöglik mind. kicsit erős, meg a sok bigott hülye nyilván keresztényellenességnek veszi. nekem spec tetszik. meg amúgy nagy is leonardo fan vagyok, megyek is debrecenbe, pedig állítólag szar az egész

str 2007.09.13. 15:41:06

az értelmezéssel nincs gond, az a kérdés, hogy jutottak el az ötletig. bár azt is el tudom képzelni, hogy a brainstorming jelmondata a "legprovokatívabb patkányreklám legyen" volt.

noel · http://noelvagyok.freeblog.hu 2007.09.14. 15:04:05

arra gondoltak nyilván, hogyha eddig mindenkinek bejött a kereszténységgel viccelődni, akkor nekik miért ne

fostalicska · http://fostalicska.blog.hu 2007.09.15. 19:11:23

Jack__Bauer: "az utolsó mondatod tartalmát csak a legelvetemültebben ateista történészek (és a félművelt gyökerek) osztják. Elfogadott történelmi TÉNY, hogy élt egy "ember" abban az időben, az adott helyen, akivel nagyjából a Bibliában leírtak történtek."

Nem EGY ember élt abban az időben, hanem elég sok ember. Közülük is elég sokat hívtak Jézusnak. Názáret is létező hely volt, ott is sok ilyen faszi szaladgált, ezek mind názáreti Jézusok voltak. De mivel csodák nem léteznek, egyikük se tett csodákat, és egyikük se támadt fel a halálból. Önjelölt, hazudozós, hiszékenyeket átbaszó prófétákból meg ma is túlkínálat van, akkor is az volt.

Azzal meg, hogy leírtad a "zsindex" szót, mindent elmondtál magadról. Mellesleg kedvenc képzelt barátod, a Jézuskrisztus is zsidó volt. Gondolom, ha ma élne, jól elküldenéd haláltáborba, mi?


Luchador: "Esetleg vannak (pl. a nepszamlalasok szerint eleg sokan), akik szamara ez serto, es durva."

Esetleg olyanból is elég sok van, aki nem mos fogat soha, és nem tud megoldani egy egyismeretlenes elsőfokú egyenletet.

"Biztos vagyok benne, hogy a te esetedben is lenne olyan dolog ami okozna akkor megbotrankozast, mint egyesekben ez."

Én nem tartok istennek, természetfeletti lénynek kétségesen dokumentált történelmi személyiségeket. Aki ezt teszi, elmebeteg, hülye, és nyugodtan leszarható a véleménye, meg az idióta véleményére való érzékenysége.


Balu: "Lehet, hogy rosszul tudom, de szvsz Jézus nem azonos istennel, így ez semmiképpen nem lehet blaszfémia."

Rosszul tudod. A katolikusok szerint Jézus isten. Ugyanis az egy Isten három személy: az atya, a fiú és a szentlélek. Ebből Jézus a fiú. Nem hülyéskedek, komolyan ebben hisznek.


Sugi: "A Názáreti Jézus nem mesehős, és nem is kitalált személy. Mivel róla régészeti leletek is tanúskodnak, "kicsit" más kategória, mint mondjuk Jancsi és Juliska, vagy Hófehérke."

Tényleg? Meglett a csontváza? :) Miféle régészeti leletek? Mesélj.


Arch: "Remelem akik semmi kivetnivalot nem talalnak a patkanymereg ilyen reklamozasaban, legalabb ennyire toleransak lennenek egy Auschwitz-es patkanyirto reklammal is, ahol egyenruhas rabtetovalasos patkanyok mennek a gazkamraba."

Kurvanagy különbség, hogy zsidó emberek tömegeit tényleg elpusztították a haláltáborokban, a jézuskás sztori meg csak egy szar mese. De mondjuk egy olyan reklámot, ahol a hozzád hasonló ostoba nácikat etetnék meg patkányméreggel, tényleg szívesen néznék ;-))))))
süti beállítások módosítása