életjel

kérdés / kérés
reklámok küldése
feel free to send your ads here: str.gmail

választék

celeb (28) chica (70) én (13) filmes (28) gerilla (66) háló (11) hang (21) hepinesz (25) honi (7) inspiráció (55) jogok (27) könyv (13) közhaszon (50) manipuláció (10) messze (41) mozgó (83) működik (14) művész (16) news (23) rajz (61) régi (12) street (77) szájonát (86) szolgáltat (69) szőrös (52) tárgyak (111) testügyek (74) történés (23) tudás (26) üzenet (19) vérhalálszenvedés (66) visel (57)

cc

Creative Commons Licenc

újabb vetkőző peta fronton

2007.04.13. 10:39 str

valószínüleg nem ismeretlen a peta agresszív reklámozási kedve a rendszeres látogatók előtt, a nem túl bonyolult 'celeb és kutyuli' verziótól a megnyúzott állatokig mindent bedobnak. a most következő ad a két adagban idebökött cseh modelles szőrtelenítő  kampány vonalat húzza tovább:


'inkább leszek meztelen, mint hogy szőrmét viseljek'

azok kedvéért, akik nem tudják, ki az a holly madison:
alapvetően senki. vérátlagos amerikai jól kitömött szöszi (bocs), viszont hugh hefner playboy császár aktuális szerelme, és egy a háromból, mármint barátnő viszonylatban. szerepelt mindenféle nyuszis kiadványban és valóságsóban, van neki honlapja, myspace oldala, sőt, hefnerét is ő szerkeszti. sztár. reklámoz. erre mondják, hogy elért valamit az életben?
made in america.
egyébként meg, hatalmas sokk lehet a rajongóinak, akik szőrméket hordanak, hogy meztelenül látják, biztosan eldobják majd az összes kis felöltőt, vagy a hajléktalanoknak adják, mert hát őis - vagy egyszerűen levetkőznek. az mondom, tegyék, megérdemlik.

( jah, és joanna krupa százszor jobb nő )

[ shedwa ]

Szólj hozzá!

Címkék: szőrös celeb chica

A bejegyzés trackback címe:

https://napiadag.blog.hu/api/trackback/id/tr8758009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása